Een lijstenmakerij zoeken bij u in de buurt?
In onze lijstenmakerij vindt u meer dan 1500 modellen lijsten van klassiek tot modern. Voor alle stijlen een lijst. Alles wordt speciaal vervaardigd zoals u dat wilt. Wij lijsten alles voor u in, schilderijen, litho's, tekeningen, foto's. Maar ook uw speciale herinneringen kunt u bij ons laten inlijsten, van de doopjurk van uw dochtertje tot uw laatste pakje sigaretten.

Uw inlijstingen kunt u laten verzorgen met of zonder passe-partout. Een passe-partout geeft een extra dimensie aan uw kunstwerk. Laat u bij ons adviseren voor een mooie combinatie met uw schilderij, foto of tekening.

Tevens verkopen wij ingelijste spiegels. In alle mogelijke maten en met elk soort lijst leverbaar. Een spiegel precies zoals u het wilt!

Een nieuwe vinding om nog meer van uw kunst te genieten: X-High glas. X-High heeft een intense lichtgeleiding waardoor het kleuroppervlak als het ware vergroot wordt. een intense kleurbeleving, die extra wordt ervaren omdat X-High loepzuiver is. X-High geeft ook een intense textuurervaring, een zeefdruk blijft een zeefdruk, een foto wordt adembenemend omdat het hinderlijke glanseffect wordt geneutraliseerd. Geef uw inlijsting de finishing touch met X-High glas.

Tevens zijn wij in onze lijstenmakerij voorzien van een vacuumpers. Met deze pers kunnen wij voor u al uw foto's, posters en litho's opplakken.

Naast inlijstingen kunt u ook bij ons terecht voor het schoonmaken van uw schilderijen. Het resultaat is verbluffend door de precisie en zorgzaamheid waarmee het gedaan wordt. Uw verouderde schilderij krijgt een nieuw leven. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of kom gerust eens langs in onze lijstenmakerij.
Kunsthandel/Lijstenmakerij Fauve
Kunsthandel/Lijstenmakerij Fauve
Grote Gracht 30
6211SW MAASTRICHT

Tel.: 043-3258573
Mob.: 0655378369
Fax: 043-3258573
E-mailadres: atelierfauve@hotmail.com
Internet: www.atelierfauve.com