Een lijstenmakerij zoeken bij u in de buurt?

Lijstenmakerijnederland.nl is opgericht om alle lijstenmakers in Nederland op een overzichtelijke website samen te voegen. Een overzichtelijk geheel waar van alles over de branche te vinden is. Deze gegevens worden door ons team en door de geregistreerde branchegenoot verstrekt, waardoor de informatie die getoond wordt direct afkomstig is van de betrokken partijen.

Voor de consument
Tegelijkertijd is het ons doel om de consument te informeren over het vak en de branche. Waar veel site's stoppen met het verstrekken van een link, gaan wij door met het verschaffen van een gehele bedrijfspresentatie van de lijstenmaker.

De consument kan informatie inwinnen over de branche en heeft de mogelijkheid om de lijstenmaker bij hem in de buurt te vinden. Alvorens de consument naar de lijstenmakerij zal gaan kan deze via lijstenmakerijnederland.nl alvast een virtueel kijkje nemen in de winkel. Op deze manier weet de consument wat hem te wachten staat en bovenal, wat de mogelijkheden zijn.

Voor de branchegenoot    
De branchegenoten die zich aanmelden bij lijstenmakerijnederland.nl hebben de mogelijkheid om een geheel eigen bedrijfspresentatie aan te maken. In een paar eenvoudige stappen wordt u door het gehele proces heen geholpen. Een schitterende presentatie van uw bedrijf zal het resultaat zijn.