Een lijstenmakerij zoeken bij u in de buurt?
Om uw lijsten en schilderijen elegant, flexibel en gemakkelijk op te hangen kunt u diverse gepatenteerde ophangsystemen gebruiken.  Deze systemen stellen u in staat om uw kunst naar uw smaak op te hangen en steeds opnieuw in te delen zonder daarbij in de muur te boren. U kunt hierbij kiezen voor een schilderij ophangsysteem waarbij een rail aan de wand of aan het plafond wordt bevestigd.
 
Wandbevestiging met een verfijnde aluminium rail oogt opvallend smal en elegant op de wand. Ook is er een rail beschikbaar met een extra flens, welke zorgt voor een naadloze aansluiting bij (vlakke) plafonds.
 
Voor bevestiging aan het plafond is een speciale rail ontwikkeld om in een handomdraai van uw systeemplafond een ophangsysteem te maken. De rail is eenvoudig en bijna onzichtbaar met een paar schroefjes te monteren op de kantlat van uw systeemplafond.
 
Tevens is er een speciaal schilderij ophangsysteem beschikbaar voor het ophangen van grote doeken en/of zware lijsten. Dit systeem wordt veelvuldig toegepast in galeries en musea wereldwijd.
 
Wat dacht u van een schilderij ophangsysteem waarmee u uw kunst direct kunt verlichten? Er is nu ook een revolutionair ophangsysteem met geïntegreerde verlichting beschikbaar!
Hieronder kunt u een video bekijken over dit unieke ophangsysteem. 
Voor meer informatie over de diverse ophangsystemen kunt u kijken op: www.stas.nl