Een lijstenmakerij zoeken bij u in de buurt?
Lijstenmakerij van Amsterdam Final Touch

Lijstmakerij van Amsterdam Final Touch is dé moderne Lijstenmakerij en inlijsterij van Amsterdam waar, met gevoel voor ambacht en met passie, uw lijstwerk optimaal tot zijn recht gaat komen. Al het lijstwerk vindt in eigen atelier plaats. Hier worden de lijsten gemaakt, exact op maat en uitvoering, als met u is afgesproken.

Verkoop is bij ons veel meer dan verkopen alleen. Natuurlijk willen we verkopen want daar ontleent onze zaak zijn bestaansrecht aan, maar:

Beslist belangrijk vinden wij dat uw keuze de juiste is. Als uw werkstuk eenmaal bij u aan de wand hangt dan moet het een harmonieus geheel zijn, passend bij zijn omgeving, en, nog veel belangrijker, passend bij uw smaak, stijl en beleving. Dit is wat we bedoelen met "EXCLUSIVE IMAGE".

U kunt rekenen op ons geduld, advies en juiste begeleiding bij het maken van uw keuze. Pas nadat u en wij overtuigd zijn van de perfecte compositie dan maken we een "Lijst", voor u persoonlijk en exclusief.

Onze "meester" lijstmaker is de meest ervaren ambachtsman van Amsterdam. Met zijn "meer dan 40 jaar" ervaring weet hij telkens weer een uniek en persoonlijk werkstuk af te leveren.

Overige kenmerken zijn:

- De redelijke prijs - kwaliteit verhouding
- U wordt altijd door een van de inlijsters zelf geholpen, waardoor bij de keuze van uw lijst alle aspecten en mogelijkheden tot in ieder detail worden besproken.
- Spoedopdrachten zijn meestal te realiseren.
- Wij staan voor kwaliteit van de lijsten die we afleveren, het moet gegarandeerd goed zijn en goed blijven (ten minste 15 jaar garantie, daarna ga ik met pensioen).


Uw gastheer, Kees Hilhorst


A1 Amsterdamse Lijstenmakerij
A1 Amsterdamse Lijstenmakerij
Maasstraat 7
1078 HA AMSTERDAM

Tel.: 020 6711784
E-mailadres: info@inlijsterij.com
Internet: www.inlijsterij.com