Een lijstenmakerij zoeken bij u in de buurt?


In ons atelier worden op professionele manier en met veel zorg op ambachtelijke wijze exclusieve lijsten gemaakt. De lijsten worden in eigen atelier gekleurd, en voorzien van bladmetaal.                                     Zo kan iedere lijst passend bij het schilderij en naar wens van de klant worden vervaardigd. De lijsten worden z.g.n. "over de hoek afgewerkt", waarmee AAB lijstenmakerij zich van andere lijstenmakers onderscheidt.

Doordat Anne-Arjen gebruik maakt van zijn eigen houtbewerkings machines is er de mogelijkheid om naast de standaard "compo" profielen elk gewenst profiel te maken en te bewerken. Ook kleur aanpassingen etc. behoren tot de mogelijkheid.

Naast de handvervaardigde lijsten kunt u natuurlijk ook een keuze maken uit een ruim assortiment moderne zilveren en gouden lijsten, bak- en ornamentlijsten, van alle grote lijstenlevranciers van Nederland. Door onze ervaring en nauwe samenwerking met kunstenaars, kunnen wij u helpen een juiste lijst bij uw schilderij te zoeken.

Dus bent u op zoek naar een mooie exclusieve lijst voor uw schilderij, maak dan eens vrijblijvend een afspraak.

Handgemaakte lijsten zijn er al vanaf 75- euro 

Atelier Kunst & Lijsten Anne-Arjen Blanksma
Atelier Kunst & Lijsten Anne-Arjen Blanksma
Kleasterdijk 32
9041 VH BERLIKUM

Tel.: 06-20193896
E-mailadres: info@blanksma.com
Internet: www.aablijsten.nl