Een lijstenmakerij zoeken bij u in de buurt?
Elke inlijsting is uniek en een uitdaging om er voor u iets moois van te maken. Of het nu gaat om een kindertekening, foto, een kledingstuk, zeefdruk, canvas doek, borduurwerk, sierraad, litho of een bijzondere inlijsting zoals een bruidsboeket of een paar kinderschoenen!
 
Bij ISGELIJST kunt u terecht voor een deskundig advies bij het uitzoeken van een passende lijst, eventueel met passe-partout en keuze uit diverse soorten kwaliteitsglas. Onze collectie lijsten is breed en voor elk budget. Standaard formaat lijsten, op maat gemaakte lijsten in vele verschillende afwerkingen en kleuren, aluminium lijsten en 'over de hoek verwerkte lijsten'.
 
De 'over de hoek verwerkte' lijsten worden handgemaakt kunnen in elke combinatie profiel, kleur en afwerking worden gemaakt en zelfs worden afgewerkt in elke willekeurige ral kleur. Een uniek lijst.
De vele verschillende mogelijkheden die wij u bieden om van uw werk een mooie inlijsting te maken bespreken we samen met u in het atelier of bij u thuis. We gaan aan de hand van het werk diverse lijsten passen, eventueel met passe-partout.
 
Hierin zijn vele kleuren, diktes structuren en bewerkingen mogelijk die de inlijsting verfraaien, accentueren of juist een rustig geheel vormen.
 
Tijdens het uitzoeken maken wij een calculatie, zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten. Nadat u de uiteindelijke beslissing heeft genomen kunnen wij een offerte maken, en desgewenst gaan wij aan het werk met uw opdracht.  
 
 h Het uitgangspunt is
dat wij voor u een unieke
inlijsting maken, aangepast
aan uw wensen, smaak en budget!
 
Graag tot ziens in ons atelier!  
 
  

 
 


Het uitgangspunt
is
dat wij voor u een unieke
inlijsting maken, aangepast
aan uw wensen, smaak en budget!
 
Graag tot ziens in ons atelier!
 
 
lijstenmakerij ISgelijst
lijstenmakerij ISgelijst
Schoolstraat 51
3451 AB VLEUTEN

Tel.: 0307558227
Mob.: 0612465873
E-mailadres: info@isgelijst.nl
Internet: www.isgelijst.nl