Een lijstenmakerij zoeken bij u in de buurt?
 
Wie is Poster Frame Fix
Poster Frame Fix is een lijstenmakerij en leverancier van materialen voor lijstenmakers, fotografen en kunstenaars.
Het bedrijf is gevestigd in Naarden, en kenmerkt zich door eenvoud en service.
Vaste openingstijden zijn er op 3 dagen in de week; overige op afspraak ook in het weekend.
Producten moeten gebracht en gehaald worden, en contant liefst per pin voldaan worden.
Welke producten en diensten?
Lijstenmakerij
U kunt bij ons terecht voor al uw inlijst- en opplakwerk. In de showroom vindt u een groot assortiment aan monsterhoeken om de mooiste combinatie van lijst en eventueel passe-partout te kunnen vinden bij uw foto, prent, schilderij of borduurwerk. U kunt bij ons ook terecht voor losse kant-en-klaar lijsten (aluminium, houten of baklijsten).
Materialen
Belijmde en onbelijmde producten zijn er voor opplakwerk, achterwand of presentaties. De materiaalsoorten zijn in karton, foam, polystyreen, aluminium en hout, leverbaar in verschillende diktes. Daarnaast wordt passe-partoutkarton geleverd in verschillende series (witte, zwarte of gekleurde kern). Er is geen minimumafname hoeveelheid: passe-partoutvellen kunnen per stuk worden afgenomen. Alle materialen zijn in diverse standaardmaten verkrijgbaar. De snijservice houdt in dat zonder meerkosten deze standaardmaten worden gesneden naar elke gewenst formaat.
Services
De opplak- en lamineerservice en passe-partouts zijn gebaseerd op een m2-prijs. Men is niet gehouden aan standaardmaten, maar er wordt alleen betaald voor de afmetingen van het product dat opgeplakt en/of gelamineerd wordt, of van de passe-partout. Rekenvoorbeeld: u bestelt een 54×52cm en betaalt 0,28m2, of u bestelt een 62×92 en betaalt 0,57m2.
Foto print en canvas service:
Wij beschikken over de nieuwste printer van Epson, de 11880. Dus ook voor al uw printwerk zwart/wit en kleur zowel op papier, canvas als aquarel kunt u nu ook bij ons terecht. Vanzelfsprekend hebben wij ook de standaard spielatten 2 cm hoog maar maar ook de spielatten 3D 4 cm hoog op voorraad, om het canvas opgespannen inclusief ophanghaak af te kunnen leveren.


Lijstenmakerij

Poster Frame Fix gelegen aan de Amsterdamsestraatweg in Naarden is een lijstenmakerij en leverancier van materialen voor lijstenmakers, fotografen, kunstenaars, galeries én particulieren.
Eigenaar Dick Vos kenmerkt zich door zijn eenvoud en goede service en niet te vergeten door de ruim 20 jaar lange ervaring in het vak als lijstenmaker. Hij heeft passie voor zijn vak. Bij hem draait het om persoonlijke aandacht.
U kunt bij Poster Frame Fix terecht voor inlijst- en opplakwerk van al uw prenten, foto’s en schilderijen. De materialen waaruit u kunt kiezen zijn onder andere: karton, polystyreen, aluminium, dibond en mdf. Het assortiment lijsten bestaat uit honderden verschillende soorten, op maat gemaakt, zowel van aluminium als van hout. U hebt keuze uit tientallen verschillende kleuren passe-partouts. Natuurlijk kunt u bij Poster Frame Fix ook terecht voor losse kant–en–klare lijsten van aluminium, hout en/of baklijsten. Tevens is zij leverancier van Stas ophang– en verlichtingssystemen.
Poster Frame Fix is in het bezit van professionele apparatuur waaronder diverse opplak- en snijmachines. Al deze mogelijkheden in eigen huis zijn een basis voor een hoge kwaliteit. Daarnaast beschikt Poster Frame Fix over een Epson Stylus Pro 11880 printer, die voor zowel professionele fotografen als particuliere klanten digitale prints van hoge kwaliteit kan verzorgen. Op ieder gewenst formaat in kleur of zwart-wit.
Poster Frame Fix levert snel, wat u vandaag bestelt, heeft u een week later in huis. Poster Frame Fix is aangesloten bij branchevereniging Art & Frame.
Kom gerust een kijkje nemen in de showroom van Poster Frame Fix want er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden. Daar treft u alle monsterlijsten en passe-partouts, waarmee voor u de mooiste combinaties met u in te lijsten werk gemaakt kunnen worden. U krijgt gedegen advies, samen gaat u op zoek naar die combinatie die uw werk af maakt.
Bent u benieuwd? Altijd al die ene prent willen inlijsten? Of als professional nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak bij Poster Frame Fix en ervaar het resultaat.

www.posterframefix.nl 

PosterFrameFix
PosterFrameFix
Amsterdamsestraatweg 15c
1411AW NAARDEN

Tel.: 06-51083335
Fax: 035-8889590
E-mailadres: posterframefix@casema.nl
Internet: www.posterframefix.nl