Een lijstenmakerij zoeken bij u in de buurt?
Wij zijn Piet en Bianca Piekstra. Vanuit de fotografie en het inlijsten hebben wij onze winkel aan de hand van eigen interesse's laten groeien naar een winkel met verrassende produkten die niet in iedere winkelstraat te vinden zijn. Altijd net even wat anders. Kwaliteit en originaliteit, onze lifestyle.

Ruim vertegenwoordigt zijn de lijsten, ruim 800 verschillende soorten kunt u bij ons zien en de keuze in passepartouts is minstens net zo groot, niet alleen in verschillende soorten en kleuren maar ook in manieren waarop ze gesneden kunnen worden. Wij houden er van om mooie dingen te maken en klanten te verrassen met een fantastische inlijsting van hun foto of kunstwerk waarop zij veel positieve reactie zullen krijgen.

Kijkt u alstublieft even op onze website of kom gewoon even een keer vrijblijvend langs voor advies, vergeet niet om uw foto of kunstwerk mee te brengen zodat wij aan de hand van het onderwerp, kleuren en vormen een zeer goed bijpassende lijst en eventueel passe-partout kunnen vinden om er een fantastisch geheel van te maken.
P&B Lifestyle Studio/ 1001fotolijsten.nl
P&B Lifestyle Studio/ 1001fotolijsten.nl
Texelstroom 1
1771HN WIERINGERWERF

Tel.: 0227-601356
E-mailadres: info@PenBstudio.nl
Internet: www.1001fotolijsten.nl