Een lijstenmakerij zoeken bij u in de buurt?

Artigrafie = ambacht

Niets is onmogelijk. Onder dit motto zorgt Artigrafie er al sinds 1984 in Rotterdam-Kralingen voor dat uw kunstwerk in goede handen is. Een ambachtelijk vervaardigde lijst voor uw schilderij. Uw favoriete kunstwerk volledig in ere hersteld.  Artigrafie is een vakkundige lijstenmakerij, galerie en restauratieatelier met passie voor kunst. Doordat wij nét even een stapje verder gaan, maken we van ieder kunstwerk een waar kunststuk. Vakkundig, flexibel en altijd geheel op maat!

Ambacht als basis

Onze kracht? Wij verstaan ons ambacht! Ambachtelijkheid is volgens ons de enige manier om u op een vakkundige manier van dienst te zijn. Bij Artigrafie hebben we respect voor het kunstwerk en de maker ervan. Wij werken volgens oude technieken om de authentieke waarde van uw lijst of kunstwerk te behouden. Standaardoplossingen kennen wij niet: ieder kunstwerk is maatwerk!

Neem een kijkje in onze keuken!

U bent natuurlijk van harte welkom om in onze winkel te komen kijken. En omdat deze bijna ongemerkt overloopt in ons atelier, heeft u tevens de mogelijkheid om een kijkje in onze ‘keuken’ te nemen!

Uw kunstwerk = onze zorg!

Krützmann lijsten (hoofdcollectie)
Perfect White float glas, Perfect White gloss control (ontspiegeld) en Perfect White Art glass UV92
Moorman Passe-partout karton (museumkwaliteit)
STAS Picture hanging systems (Gecertificeerd Multirail Max dealer)
KWH (contraprofielen)
Larson-Juhl
Starframe
Eurolijsten
Nielsen aluminium profielen

Artigrafie
Artigrafie
Libanonweg 128
3061 KM ROTTERDAM

Tel.: 010-2122870
Mob.: 06-81615349
E-mailadres: info@artigrafie.nl
Internet: www.artigrafie.nl